Mitä me teemme?

Ulkoinen olemus, elämäntyyli, hiuksen ominaisuudet ja persoonan ymmärtäminen vaikuttavat siihen mitä me teemme. Olemme hiusten ja tyylin asiantuntijoita. Me teemme työmme huolellisesti ja ilman kiirettä viihtyisissä tiloissamme.

Tekijät

Sanna-Kaisa Hämäläinen

Sanna vaan! Olen äiti, vaimo ja ehdottomasti koiraihminen. Nautin hyvästä seurasta ja tanssimusiikista. Kuuntelen kirjoja ja herkuttelen sipseillä. Halusin jo pienenä kampaajaksi. Silloin saksittavaksi päätyivät barbit ja nuket. Nyt työuraa hiusalan yrittäjänä on kertynyt jo yli 15 vuoden ajalta.

Olen työssäni tarkka ja rakastan haasteita. Teen paljon erilaisia leikkauksia, raidoituksia ja vaativiakin vaalennustöitä. Sen lisäksi pidän huolen, että Imakella hoituu asiat kuin asiat. En epäröi tarttua värisiveltimen sijaan porakoneeseen tai saumauslastaan.

Senni Koskivirta

Olen Senni, parturi-kampaaja /yrittäjä.
Kokemusta hiusalalta on kertynyt lähes 20 vuoden ajalta. Viimeisimpien vuosien aikana olen opiskellut työn ohessa alaa syventävästi, jonka myötä olen valmistunut kampaajamestariksi sekä kosmetiikkaneuvojan erikoisammattitutkinnosta.

Hallitsen haastavimmatkin vaalennustyöt ja rakastan tehdä erikoisempiakin värjäyksiä. Olen myös intohimoinen kampausten tekijä. Osaamisaloihini kuuluvat lisäksi meikkaukset ja hiustenpidennykset.

Janika Palviainen

Olen Janika, valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2016. Olen siitä asti työskennellyt hiusten, ripsien ja kulmien parissa. Kampaamo- ja parturitöiden lisäksi palveluihini kuuluvat Lash lift ja Brow lift käsittelyt.

Tykkään tehdä vapaa-ajallakin kaikkea näpertelyä ja yleensä mulla onkin vähintään pari projektia
pyörimässä käsissä.

Mira Martiskainen

Moi, olen Mira! Tykkään järjestyksestä, keväästä ja hyvästä ruoasta. Vapaa-ajallani liikun paljon, mieluiten luonnossa.

Hiusten parissa touhuan melko monipuolisesti. Kotikenttäedun koen omaavani raidoitusten ja luonnollisten värjäystöiden parissa. Onnistuneen värivalinnan lisäksi pidän tärkeänä yksilöllisen ja toimivan hiustenleikkausmallin merkitystä.

Yli 13 vuotta alalla ja yhä edelleen nautin ja innostun työstäni yhtä lailla kuin urani alkutaipaleella!

Roosa Parvinen

Moikka! Minä olen Roosa. Valmistuin parturi-kampaajaksi syksyllä 2021. Suoritin opintoni kiitettävin arvosanoin reilun vuoden opiskelulla. Olin suurimman osan ajasta työelämässä oppimassa ja keräsin näin hyvää työkokemusta koko opintojen ajalta. Osaan tehdä monipuolisesti parturi-kampaajan töitä. Erityinen kiinnostuksen kohteeni ovat meikkaustyöt eli ehostukset ja leikkaan hiusten lisäksi myös partoja.

Vapaa-aikani vietän mieluiten hevostallilla, erityisesti oman hevoseni kanssa.

! Kesän 2023 aikana teen vain muutaman työpäivän !

Anna Aavamo

Olen Anna ja valmistuin parturi-kampaajaksi keväällä 2022.  Hiuksia olen laittanut pienestä pitäen, joten ammatti on itselle yksi unelmien täyttymys. Lempitöitäni ovat kampaukset, joita olen tehnyt harrastuksena jo ennen kouluttautumista alalle. Lisäksi tykkään tehdä erilaisia raidoitustöitä, Lash lift ja Brow lift palveluita.  Vahvuuksiani ovat myös päähieronnat ja olenkin yhdeltä ammatiltani koulutettu hieroja.

Vapaa-ajalla olen aktiivinen harrastaja urheilun, teatterin ja lukemisen parissa.

! Kesän 2023 ajan olen poissa Imakelta!

Harjoittelijat

Haluamme olla osana koko hius- ja kauneusalan kehitystä. Tämä näkyy meillä myös siten, että meillä on jatkuvasti työssä oppimassa opintojen eri vaiheissa olevia harjoittelijoita. Imake lookissa käydään parhaat keskustelut, koetaan inspiraation hetket ja opitaan koko ajan uutta. Harjoittelijoiden palvelut toteutetaan ammattilaisten ohjauksessa ja löydät palveluvalikoiman erillisenä kategoriana ajanvarauksestamme.

Marlena Pietrzak

Hei! Olen Marlena. Olin Imake lookilla harjoittelijana lähes vuoden ajan. Valmistuttuani keväällä 2023 parturi-kampaajaksi jäin osaksi tätä työyhteisöä. Teen monipuolisesti raidoitustöitä, hiusten värjäyksiä ja leikkauksia sekä permanentteja. Lisäksi olen kouluttautunut tekemään Lash ja Brow liftejä sekä ripsienpidennyksiä.

Palveluihini kuuluvat myös kampaukset ja meikkaukset.

Varaa aika